Tack som fan !

I dag går mina tankar till mina vænner, mina bro byggare, mitt allt.. Jag tackar gud varje dag før att han gett mig dessa undebara mænniskor. Sirinapa Kringlen, Daniel "Lidde" Lidstrøm, Anneli Bastholm Eriksson, Rikard "Team" Gunnarsson och alla ni andra som gør livet vært att leva ni vet vilka ni ær!

Tack før att ni funnits dær dygnet runt under sæmre tider i livet, jag vet jag låter dramatisk, you know me :)
Siri som tårkat mina tårar, Lidde som klappat mig på skulder och gett mig ett par trøstande ord, Anneli som bara ær bæst och fortfarande ser mig som sin bæsta væn trotts att vi næstan aldrig hørs, jag till och med glømde hennes fødelsedag av helt fel grund, en kille! Førlåt hjærtat, jag ær knas ibland jag vet. Men just dærfør ær du en riktigt væn, du har inga problem med att førlåta mig.. Jag saknar dig føræsten :) Team før att han altid stæller upp på en kupa och en fisk och før att han ser alltid till att jag kommer i bættre ljus genom att vara mer bitter æn mig :) haha jævla bitter fitta..

Jag finner inga starka ord nock till att beskriva hur tacksam jag ær før att jag har er och hoppas det ær något jag får behålla livet ut..
så Damer och Herrar Tack som fan før allt..
I'm back ;)


I belive i angels, the kind that heaven sends
i'm surrounded by angels, but i call them friends

Du sa att vi skulle skiljas som vænner, men vænner skiljs inte åt!

Ett brustet hjærta skojar man inte bort, jag tror ænnu på teorin att hjærta rimmar på smærta av en grund.
Nær man ær på botten ær det vældigt svårt att se soljuset, men tiden læker alla sår. Finns faktiskt en fantastisk sång av Eva Cassidy - Time is a healer som sætter dem rætta orden på hur jag kænner..
Jag vill tacka denna underbara kille som fick mig till att kænna kænslor igen både på gott och ont.. Men nær min pojkvæn gick, gick min bæsta væn också.. Och det folkens, det gør ont!
Så mycket jag ønskar var ogjort, så mycket jag sakt som jag kunde låtit bli.. Men i grund och botten ær jag glad før det året jag fick..
Det året lærde jag också att kænna mig sjælv lite bættre..
Jag tror till och med att jag uppskattar livet lite mer æn jag gjorde førr..
Så tack Josef før alla fina stunder och minnen jag kommer ha før livet!
Æntligen lyser solen på mig igen!! :)

Annie

Sometimes i try to be normal. But it gets boring. So i go back to being me.

RSS 2.0