What´s MY destiny?

Känner inte du ibland att du är menad för att göra mer här i livet? Jag får den känslan varje dag, och lider lite av en panik ångest att jag slösar mitt liv. Ibland känner jag mig som Charlie i chokladfabriken, sitter liksom och väntar på The Golden Ticket till mitt eget paradis, mitt liv! Men inte änns han väntar, han söker den... Jag sitter på arslet dag ut och dag in och väntar på mitt öde?!
Det kan inte stämma att jag bara ska vara en vanlig tjej, som bor i ett av världes dyraste land.. Där det är tio månader av kyla sen två år av något vi kallar sommar, därav tolv dagar med sol..? Är detta verkligen mitt öde? Nej jag kan fan inte tro på detta..
Jag behöver nog en riktig Kick In The As för att få ut den satans tummen, som dock verkar sitta nästan uppe i halsgropen..
Jag köper mitt öde att jag antagligen kommer vara krögare, eller vart fall i branchen tills alkoholen faktiskt tar dö på mig. Men måste jag göra det här? Vad är det för fel på hmm... Ja, låt se..? Ehh, kanske USA, Thailand, Jamaica...
Men som miljoner andra svenskar är jag så jävla bekväm i vardagslivet, hyran blir betald, du har dina vänner och ibland får du ligga.. Och ända utvägen i detta misäret är att supa ut sig, dvs i ca 3-6 timmar av sinnesro för då är du så jävla packad..
Jag önskade ibland att jag kunde vara en utav dem Helsingborgarna, som nöjer sig med att gifta sig med snubben hon hookade med i högstadiet, skaffar en trasig två ihop, när dem är gamla nock typ 23 så skaffar dem en unge. Jag vill också vara sådär nöjd när jag lägger mig på kvällarna...
Då hade jag kanske sluppit denna känsla av oro att jag måste hitta MITT liv och det fort!!

I Jungfruns tecken..

Älskar spirituella saker som horoskop och tror på ödet till varje pris.. Magkänsla, sunt förnuft och ha tron på att allt sker av en grund så blir livet kanske lite enklare. Jag är ju ingen sånn som tror att alla jungfruar ska möta någon den kommande dagen för att det står det i aftonbladet. Jag är lite djupare än så, och forskat lite smått i just stjärntecken, och vet att det handlar mycket om hur månen och stjärnorna stog på himlen just det ögonblicket jag fick se dagsljuset för första gången.
Fick en underbar bok av siri för några år sen, där man kan läsa om sin egna specifika födelsedag. Så låt mig dela med mig om just min dag, 25 augusti.. Det kanske hjälper andra att förstå vem jag egentligen är och varför jag ibland gör så dumma saker som jag gör..

Du är narturligt förförande och har en indre glöd som gör att folk känner dragning mot dig. Ibland kan du inte begripa varför du rotar dig bort i kompliserade känslomässiga situationer - det är för att du styrs av födelsetalet 7, som betyder att ditt liv är styrt i större grad än dem flesta och har karmiska undertoner som gör att kärleksförhållande egentligen är en djupare erfarenhet som du ska växa i.

Underliga sammanträffande och meningsfyllda omen sker ofta. Du är här för att lära och växa andligt, och oavsett hur hårt du försöker vara överfladisk, har du det bara inte i dig! Du går en gymnasiekurs i livets skola, så bara aceptera det och se hur det bara blir mer och mer magiskt.

Du fungerar som en magnet på det motsatta könet och har en enorm fysisk tilldragningskraft. Det enda problemet är att du alltid är mottaglig för frestelser, oavsett hur fast förhållande du är i. Du söker efter den perfekta älskaren som kan uppfylla alla dina behov - en omöjlig uppgift. Ditt födelsedatum är styrt av Neptun, drömmarens och illusionens planet, så prova en romantisk Fisk, som också styrs av Neptun.



Vin är gott..

Nu jeeevlar anamma ska ni höra på fan.. Egoism.. Varför? Vad får en människa att må bättre av att en annan mår sämre? brist på intresse, fantasi eller bara bra dum i huvet?Jag är en riktig glädje dödare, klart som fan jag skrattar när jag ser någon tryna på canded camera. Men skratta åt någon annans känslor...? Finns inte än på världskartan!
Att lämna ut sig och blotta sina känslor är en sak, men att få det kastat i trynet är något helt annat..

Presic som Mikael sa - Det är fan inte lätta att lägga ut sitt hjärta på nätet..
Nej, klar som fan!
Men jag gav mitt hjärta till någon annan.. Knas, Vem fan gör sånt egentligen?
Jo, vi drömmande tjejer med rosa briller, vi med tro på filmer om happy ending..
*skriker* WAKE UP!!! Detta är verkligheten, Happy ever after..?
Hjärtat, det finns inget som heter så.. Gift dig, ha ett fancy bröllop, pynta en förmögenhet, stå inför hela din jävla familj och din vänkräts, lova att alltid vara där, lika så han.. Tre år senare måste du betala dubbelt så mycket för att snubben inte kunde hålla piken i styr! Välkommen till 2000-talet!
Jag är ingen optimist bara realist .....kanske en alkolist..
Men vem har inte blivit bränd förr, fan va trist det är?
Så jag hyllar andra romantiker som lever i min drömmvärld, dem som jämt och ständigt sitter med dessa rosa briller på sig..
Det är en jävla pondus att orka leva med verkligheten, creed till er alla som fortfarande tror på kärleken..
Jag är en evig romantiker, och har trots allt tro på att min kärlek finns där ute i dimman!

Love is a feeling you can't explain.
Sometimes it feels like heaven
and sometimes it hurts like hell


It´s not me, It´s you

Det är rätt så underligt  
de tårar jag trodde var oändliga, torkade faktiskt ut.
Det ansikte jag lovade att aldrig glömma, har faktiskt börjat suddas ut.
De känslor jag tyckte var så starka, har faktiskt börjat svalna.
Det jag trodde jag behövde mest här i livet, kunde jag visst kklara mig utan.
All den sorgen jag trodde skulle vara i en evighet,
hittade faktiskt ett slut..









Hola, una cervesa por favor

Åh, fjärilarna härjar helt vilt.. Vet inte om det är espresson jag nyss hällt i mig, om det är att jag ska resa till Barcelona om exakt en månad med Lidde, om det är för att solen lyser eller om det faktiskt bara är så att jag är lycklig igen.. Känner mig så upprymd och kry igen..
Det har varit ett par mörka månader måste jag få erkänna.. Var sjukt olycklig för att det tog slut mellan mig och Josef, men vem har inte fått sitt hjärta krossat förr.. Suger eller hur?
Man tror att livet slutar där och man kommer vara en mörk förlorad själ så länge man lever.. Man till och med kanske överväger att avsluta sitt liv lite sådär i fylledisen.. Men så slår man sig själv och tvingar sig själv att tänka på dem som blir övergivna av sin man efter 10 års äktenskap... Det måste fan suga mer... Så plötsligt hade jag inte det så himla ont längre. Visst var det synd om mig men jag blev inte sviken eller bedragen på något sätt, vi slutade inte älska varandra eller beundra varandra.. Vi ville bara olika saker här i livet.. Just nu!
Det jag vill komma fram till är att jag mår sjukt mycket bättre, mycket för att mina vänner visade sitt sanna jag. Många gick förlorat och andra visade sig vara keepers.. Tack till er som fans där dygnet runt, ni vet vilka ni är..
Otroligt vad vänner och gott vin kan göra hahaha... :)
Ja nu vet ni att solen lyser på mig igen haha, åter till allt det roliga..
Ehhh, jag ska typ till *skriker* BARCELONAAAAA..... Ahhh, hur gött är inte det? Med min kära vän Lidde som också har en sjukt rolig Blogg.. Liddeland.blogspot.se Han är kanelen på din bulle.. :)

Vi har sen två veckortillbaka insett hur värdelsa våra liv egentligen är, två singla törstiga själar med sjukt stor bartender kompetans.. Varför inte turnera runt om i världen och jobba med något vi KAN, laga drinkar till andra törstiga själar..
Så vi slog ihop våra huvuden och insåg att tillsammans kan vi erövra världen haha..
Vi bara... hmm, var ska vi dra?? Spanien, Italien och Frankrike stog högst på listan.. Men vi insåg snabbt att vi kunde ca 2 ord var på varje språk, vilket inte hjälper oss så mycket haha.. hmm.. Jag bara LONDON baby, London... vi kan nästan Engelska, eller jag har sett MYYYYCKET film på Engelska så jag kan iallafall snacka.. Så länge jag är beredd på det :)
Jaja vi blev eniga om London och kom då på att innan vi säger upp jobb och lägenhet så kanske det var smart att resa ner och se om änns trivdes i London haha...
Bägge två satte sig och härjade runt på ryanair.com för att hitta billiga flyg, när vi plötsligt insåg att hmm.. - Annie, det kostar lika mycket att åka till Solen som till London, dessutom är det lika mycket snö i London som här, om inte mer...
Ha ha ha jag bara.. Hmm, jag vill också till solen.. Vi drar på semester vet jag... :) Och so on...

En vecka senare sitter vi i tjatar på telefon som vanligt.. Jag har ett jobb där jag sitter på en barstol i ca 8 timmar så jag har jätte mycket att ringa till Lidde haha..
Men iallafall, Snurrar in på norwegian.no och ser att nedräkningen för biljetter till 319,- har börjat.. Det var 4 timmar, 47 min och några sec kvar... Jag brister ut i ett vrål LIDDEE.... In på norwegian.. Fort vi beställer NUUUU....
- Förästen Lidde har du något kort med pengar på? Jag är fattig som en kyrkråtta..
Och jovisst.. svenska kortet med billånet hahaha...
Han bara - Vi tar det hahaha
Vart vill du resa?
Shit, hela värlen låg framför mina fötter hahahaha... Men Barca blev det..
Hola, una cervesa por favor! :)

Annie

Sometimes i try to be normal. But it gets boring. So i go back to being me.

RSS 2.0